Uithakken oude voegen

 

Op lucht
Met speciale hakhamers, aangesloten op een luchtcompressor, hakken wij het oude voegwerk uit. Door gebruik te maken van de luchttechniek i.c.m. deze speciale hakhamers zijn wij in staat snel en zeer nauwkeurig te hakken. Uw stenen worden niet beschadigd!

 

 

Slijpen
Mocht uw voegwerk te hard zijn waardoor het niet verantwoord is deze uit te hakken dan zullen wij ze uitslijpen. Mocht de voeg te smal zijn, b.v. bij oude boerderijen en woningen, dan wordt er ook altijd geslepen. Hierdoor beschadigd de steen niet.

 

 

Uit te voeren reparaties
Veel woningen hebben gebroken en/of beschadigde stenen in de gevels zitten. Wij vervangen deze stenen door nieuwe stenen. Scheuren in de gevel kunnen op deze manier ook eenvoudig worden weggewerkt. Ook de oorzaak van het scheuren van stenen wordt door ons vakkundig opgelost.

 

  

Offerte aanvragen? Vul het offerteformulier hier in.

 

 

 

Voegwerk verwijderen

ontvoegen06

Op lucht

Met speciale hakhamers, aangesloten op een luchtcompressor, hakken wij het oude voegwerk uit.

Door gebruik te maken van de luchttechniek i.c.m. deze speciale hakhamers zijn wij in staat snel

Lees meer

Reinigen

Reinigen onder hoge druk
Door de verschillende weersomstandigheden die Nederland kent, is bekend dat gevels ernstig vervuilt kunnen worden.
Dat komt vooral door regenwater wat de gevels door en door nat maakt,

Lees meer

Stralen

Water / zandstralen

Deze techniek zorgt voor het mooiste resultaat. Onder grote druk wordt speciaal zand vermengd met water en op de gevel gespoten. Alle vervuiling komt van de gevel. Wij zorgen ervoor dat al het vuil van de stenen afgaat

Lees meer

Voegen

voegen01

Nieuw voegwerk

Ongeveer 25% van elk gemetseld geveloppervlak bestaat uit voegwerk.Het uiterlijk en de duurzaamheid van een gebouw wordt dan ook zeker hierdoor bepaald.

Lees meer