Impregneren

 

Brouwer gevelrenovatie, uw beste partner op het gebied van gevel impregneren. Gevels, voegen of muren impregneren betekent het doordringen van het materiaal met een andere stof om deze graffiti werend, schimmel werend of brandvertragend te maken. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van gevelbehandeling en impregneren, hebben wij een betrouwbare naam opgebouwd bij onze klantenkring, die zowel uit particulieren als uit bedrijven bestaat.

 

Belang van impregneren
Met het Nederlandse klimaat hebben gevels flink wat te verduren. Door uw gevels, muren en voegen te impregneren beschermt u de gevel tegen onder andere overtollig vocht. Andere voordelen van impregneren van gevels en muren is:

 

Een langere levensduur met minder reparatiekosten

 

Minder aangroei van mossen en algen

 

Impregneren bespaart u energiekosten

 

Een beter leefmillieu in de woning, dit heeft een voordeel voor cara- en reumapatienten

 

Bescherming
Na behandeling van uw gevel adviseren wij te allen tijde om uw gevel te impregneren. De gevel krijgt een waterafstotende laag die ervoor zorgt dat de gevel niet vochtig wordt en daardoor veel minder snel vuil zal worden. Tevens blijft uw voegwerk ook in een betere conditie. Deze impregneerlaag werkt minimaal 10 jaar.

 

Impregneermiddelen zijn er basis van oplosmiddelen en op waterbasis. Impregneermiddelen op waterbasis zijn minder schadelijk voor het milieu. De garantie is op beide varianten hetzelfde.

 

Wij brengen het impregneermiddel aan door hem over de gevel te laten vloeien. Op deze manier verzadigd de gevel optimaal waardoor het beste resultaat wordt bereikt.

Offerte aanvragen? Vul het offerteformulier hier in.

Voegwerk verwijderen

ontvoegen06

Op lucht

Met speciale hakhamers, aangesloten op een luchtcompressor, hakken wij het oude voegwerk uit.

Door gebruik te maken van de luchttechniek i.c.m. deze speciale hakhamers zijn wij in staat snel

Lees meer

Reinigen

Reinigen onder hoge druk
Door de verschillende weersomstandigheden die Nederland kent, is bekend dat gevels ernstig vervuilt kunnen worden.
Dat komt vooral door regenwater wat de gevels door en door nat maakt,

Lees meer

Stralen

Water / zandstralen

Deze techniek zorgt voor het mooiste resultaat. Onder grote druk wordt speciaal zand vermengd met water en op de gevel gespoten. Alle vervuiling komt van de gevel. Wij zorgen ervoor dat al het vuil van de stenen afgaat

Lees meer

Voegen

voegen01

Nieuw voegwerk

Ongeveer 25% van elk gemetseld geveloppervlak bestaat uit voegwerk.Het uiterlijk en de duurzaamheid van een gebouw wordt dan ook zeker hierdoor bepaald.

Lees meer